cuckold
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
cuckold | Inregistrare | Login

POZE CUCKOLD

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
AlinaMicu
Femeie
25 ani
Brasov
cauta Barbat
25 - 39 ani
cuckold / Experiente proprii / O experienta inedita.  
Autor
Mesaj Pagini: 1
slutwife
Membru nou

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 13
Acum o saptamana am fost in vacanta intr-o insula exotica departe de casa. Frumos plaja soare etc. La intoarcere aveam un zbor lung catre casa si cand ne-am imbarcat am constatat ca intre mine si sotul meu mai era un loc liber Ma bucuram ca voi aveaspatiu sa pot dormi Eu aveam loc la geam si sotul meu la culoar. In scurt timp am afalat insa ca era locului unui pusti rus la prima vedere 22 - 23 de ani ! Am decolat stwardesele au inceput serviciul la bord etc cam o ora a durat vanzoleala dupa care luminile s-au stins si am hotarat sa dorm pt ca eram ff obosita si zborul urma sa durexe 8 ore pana dimineata! Scaunul extrem de incomod. Nu imi gaseam o pozitie cat de cat confortabila. Pustiul si sotul meu dormeau deja. Ma-am descaltat mi-a pus picioarele pe sezut, m-am invelit si intr-un final am adormit si eu. Nu stiu cat am dormit si nu stiu ce am visat dar m am trezit la un moment dat usor speriata dar culmea si un pic excitata ! toti in jur dormeau si efectiv m-am trezit ca ma mangai prin colanti la pizda. Simteam ca ma ud . Cu teama e adevarat mi-am bagat mana in colanti si am inceput sa imi masez usor clitorisul. Era placut am inchis ochii si m-am lasat purtata de simturi. La un moment dat am simtit o mana pe picior ! Am tresarit ! Nu am dechis ochii, cred ca de teama, iar mana a continuat sa ma atinga masand-mi talpa si degetele de la picioare. Am deschis ochii tematoare si am vazut ca mana este a pustiului care mi-a zambit usor ( asa cum mi-a spus mai tarziu ma urmarea de cateva minute incercand sa isi dea seama daca ma masturbez sau doar i se pare). Am inchis ochii din nou si am continuat. Aproape pe nesimtite mana pustiului a inceput sa urce si sa coboare pe piciolorul meu si nu a durat mult si am simtit o pe mana mea la pizda. Mi-a retras usor mana iar mana lui a acaparat pizda continund in mod delicat ceea ce incepusem eu. Incet mi-am lasat picioarele departate pe podeau avionului iar mana mea a plecat pe sub patura pustiului. Am ramas surprinsa sa dau direct de penisul lui erect pe care il scose din pantaloni probabil in momentul in care ma privea. Am inceput delicat sa il masturbez. La un momnt dat aproape surprinzator m a tras usor sa ma apropii de el si a inceput sa ma sarute. Simteam adanc limba lui cum imi exploreaza buzele, gura. Fara sa pot sa ma opun cumva m-a apecat cu capul sub patura lui si aproape instantaneu am inceput sa i-o sug. a terminat cred in 30 de secunde direct in gura mea ejaculnd mai mult decat abundent Incercam sa inghit tot fara sa ma inec. M-am ridicat si a inceput sa imi adulmece buzele si gura care miroseau a samnta lui. M-a sarutat din nou. Ce a urmat este in schimb o nebunie ......Imaginati-va ca i-am supt-o de 4 ori pan la detinatie . Un adevarat maraton de muie .....incedibil abSolut fabulos ! In tot acest timp sotul meu .....sforaia de zor. Cand am ajuns mi-a spus. Super ! ce vbine am dormit ! si eu ....

pus acum 7 ani
   
Gbyrap
Membru nou

Inregistrat: acum 5 ani
Postari: 1
Sublima experienta

pus acum 5 ani
   
Spitfire
Membru nou

Inregistrat: acum 6 ani
Postari: 5
Foarte excitanta fantezia, dar este doar o fantezie Mai ai de lucrat la detalii, pentru a fi suficient de credibila ca si "experienta inedita". Dar, oricum, este o fantezie care excita prin "perversitate", ceea ce o face, ma repet, foarte excitanta.

pus acum 5 ani
   
MaturBull
Membru

Din: Galati Braila Bucuresti
Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 109
Ceva similar mi s-a intamplat mie in anii 90, intr-un autocar care venea din Turcia. Protagonista: o moldoveanca din Tiraspol ...bestiala la supt pula !!!    

_______________________________________
Matur, discret, dotat, experimentat
Aici intru mai rar
Pot fi gasit mai usor pe FB :

pus acum 4 ani
   
florian
Membru

Din: Cluj Napoca
Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 804
Interesant! Excitant!

_______________________________________
Sper sa o conving!

pus acum 4 ani
   
florian
Membru

Din: Cluj Napoca
Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 804
Da..ceva similar fara sa fie fantezie, extrem de real.
Demult, eram pusti de liceu am mers la o nunta la tara impreuna cu verisorul meu si sotia acestuia. O superbitate Viorica. Printr-un concurs de imprejurari am ajuns sa dormim toti trei in acelasi pat, cam ingust din casa bunicii. El, bine baut sforaia la perete, la mijloc Viorica doar in bikini si tricou iar eu in spatele ei.
Evident ca am avut o erectie fantastica, ma frecam de ea. Nu stiu, cert este ca m-a apucat de pula. Am coborat din pat si dupa ce i-am tras chiloteii in laturi am am inceput sa o ling cu pofta in pizda si in cur. Se pare ca ii placea, curand eram jos pe covor in 69, eu lingeam si ea sugea cu fantastica pofta. Doar de 2 ori i-am umplut gura de sperma. Am remarcat ca ii placea 69 cu eu deasupra...O futeam in gura!


_______________________________________
Sper sa o conving!

pus acum 4 ani
   
Bulgo
Membru

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 117
Si eu prin anii 90,tot asa dupa o nunta am ajuns in aceeasi camera cu mai multe persoane ,fete si baieti cred ca nici unii din noi nu aveam mai mult de  20 -‐21de ani ,dar protagonistul nu am fost eu,un cuplu s-a apucat temeinic de futut,cand au crezut ca doarme toata lumea.Se auzea in liniste clipocitul ala pe cate al face pula in pizda cand e foarte umeda.Cert este ca am participat la un spectacol gratuit fara sa platesc bilet Am privit fara a face vr-eun  zgomot pentru a nu le strica placerea de moment.A dou-zi i-am spus tipului ca nu dormeam,la care el:de ce nu ai intervenit si tu?de bou de aia,eu m-am gandit sa nu-i deranjez.Bine,la catva timp am babardit-o si eu pe tipa dar asta e alta poveste.

pus acum 4 ani
   
laurasidany
Membru

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 175
Probabil multi au avut ocazia sa doarma in acelasi pat mai multe persoane in anumite imprejurai, citind intamplarile voastre mi-am amintit si eu de anumite situatii asemanatoare. Da, amintiri frumoase si excitante pentru varsta aia.

_______________________________________
Ne place sexul

pus acum 1 an
   
Pagini: 1  

Mergi la