cuckold
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
cuckold | Inregistrare | Login

POZE CUCKOLD

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
luana_21
Femeie
21 ani
Prahova
cauta Barbat
21 - 47 ani
cuckold / Fantezii si intamplari din viata de cuckold / Preietna mea...ANA.  
Autor
Mesaj Pagini: 1
florian
Membru

Din: Cluj Napoca
Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 804
O sa incep un mini serial de fantezii amestecat cu intamplari reale. Fanteziile mele la 53 de ani, fanteziile prietenei mele Ana, care nu e char atat de perversa ca si mine dar pasionala si mereu dornica de placeri

preietna mea...ana. incep mini serial fantezii amestecat intamplari reale. fanteziile mele ani,

43KB


_______________________________________
Sper sa o conving!

pus acum 3 ani
   
florian
Membru

Din: Cluj Napoca
Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 804
Ana m-a chemat la ea sa facem plaja impreuna si....
Am intrat in curte pe portita din spate, am pasit pe aleea din piatra ca sa ocolesc foisorul spre locul unde Ana facea plaja topless in sezlong. Am incremenit socata, prin plasa de protectie pentru insecte l-am vazut pe Denis cum se masturba privindu-si mama care isi etala sanii uriasi. Ce ciomag! Baietelul acesta subtirel si frumusel ca o domnisoara avea o dotare de neimaginat. Ceva peste 20 cm. Priveam socata cum isi freca pula cu ambele maini, capul acela umflat urias oesea regulat dintre palmele lui. Sperma tasni, nu in valuri sau jeturi, un singur val, un singur jet ca un pipi. Am salivat dureros vazand nectarul acela delicios care se risipea pe jos.
Dupa ce mi-am scos sutienul m-am intins in sezlong langa Ana intr-o stare de excitare maxima, simteam privirile pofticioase ale fiului ei, un pusti de numai 18 ani dottat cu o pula incredibila si coaie de taur pline de nectar delicios. Mi-a desfacut picioarele etalandu-mi pizda dupa ce am avut grija sa imi inlatur putin chiloteii in asa fel incat sa-mi poata privi labiile nu la fel de dezvoltate ca ale mamei sale. M-ar fute pe mine sau pe mama sa?
-Stiu mi-a spus Ana, si eu l-am vazut pe geamul bucatariei azi dimineata imi lingea chilotii si isi freca pula ca apoi sa ejaculeze intr-un bol de salata de fructe. Vrei sa gusti?
Oh, da cum sa nu?! Am mancat amandoua amestecul delicios, slata de fructe asezonata cu sperma fiului ei. Ce deliciu!

preietna mea...ana. ana m-a chemat facem plaja impreuna si....am intrat curte portita din spate,

42KB


_______________________________________
Sper sa o conving!

pus acum 3 ani
   
florian
Membru

Din: Cluj Napoca
Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 804
E delicioasa pizda Anei, nu ma mai satur sa-i sorbesc nectarul care curge abundent, ii sug labiile si clitorisul proeminent si le frec simultan cu varful limbii. Apoi ii cuprin pizda cu toata gura si sug extaziata sucul ei simtind cum limba ei scormoneste adanc in pizda mea. Ce ma limba! Cum poate fi asa de lunga si scormonitoare?
-Fute-ma odata! Fute-ma!
Imi bag mana in pizda ei pana apropae de cot, mai rar asemenea pizda incapatoare, o penetrez cu salbaticie in timp ce ea zbiara de placere. Din pizda ei curge nectar, nu ma abtin si sorb insetata in timp ce ea urla sa o fut. De data asta cu amandoua mainile pe la spate in timp ce imi infing limba in curul ei. Ce pizdoc are Ana!
-Te-ai fute cu Denis curva nesatula?
-Da, fute-ma! Fute-ma! Vreau pula! zbiara Nana in delir.
Cred ca acum s-ar fute si cu fiule ei, ii spun asta, o fut cu mainile si ii spuns cum as vrea sa o vad fututa in gura de fiul ei. Sa o vad cum primeste sperma in gura si...
-Da, da, da! Tipa Ana extaziata.
Ce pizdoc are Ana!

preietna mea...ana. delicioasa pizda anei, mai satur sa-i sorbesc nectarul care curge abundent, sug

38KB


_______________________________________
Sper sa o conving!

pus acum 3 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la