cuckold
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
cuckold | Inregistrare | Login

POZE CUCKOLD

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
grecoaica
Femeie
22 ani
Dambovita
cauta Barbat
22 - 45 ani
cuckold / Fantezii si intamplari din viata de cuckold / EXPERIENTE DE CUCKOLD  
Autor
Mesaj Pagini: 1
cuckold
Administrator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
EXPERIENTE DE CUCKOLD
Un amant spune ca l-a pus pe sotul cuckold al amantei lui in genunchi si l-a obligat sa-I linga coaiele in timp ce el o futea pe nevasta-sa. A fost minunat.
Un cuckold de data asta spune ca “ a fost minunat sa curat vulva sotiei de sperma amantului dup ace acesta a facut sex cu ea. A trebuit sa-I ling si coaiele sa I le sarut si demierd cu buzele si limba. Fireste ca imi place sa sug pula unui barbat care tocmai mi-a futut sotia.
Imi place sa ling coaiele amantului cand el imi fute sotia. O apleaca in fata si o fute tare de tot pe la spate. O fute asa de bine incat e ail roaga sa se opreasca fiindca nu mai poate de placer ! El isi scoate pula din vulva sotiei mele doar ca sa i-o bage in fund unde si ejaculeaza pana la urma. Isi scoate pula din curul sotiei mele si ma pune sa i-o ling si sa i-o curat.   
Deasemenea imi place cand sotia mea e facuta posta fiindca atunci pot sa curat pulele mai multor barbate. Imi place sa curat cu limba sperma din pizda si curul sotiei mele imediat dup ace a fost fututa.
Un alt cuckold spune ca de cate ori isi aminteste experientele prin care a trecut isi fute papusa gonflabila sau perna. Spre exemplu: amantul sotiei i-a spus ca futut-o intr-un loc public. A fost obligat el sotul sa isi insoteasca sotia si amantul la o petrecere unde travestiti in menajera a trebuit sa serveasca toata seara invitatii iar la sfarsit a fost pus sa futa o papusa gonflabila in timp ce amantul sotiei ejacula pe fata acesteia


pus acum 12 ani
   
bi_bucuresti2
Membru nou

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 3
Minunate!

pus acum 8 ani
   
cuckold 2018
Membru

Inregistrat: acum 5 ani
Postari: 114
Frumos!

pus acum 5 ani
   
radu1972
Membru nou

Inregistrat: acum 5 ani
Postari: 19
nu se poate exprima in cuvinte ce trairi are un cuck cand isi vede nevasta fututa. sunt experiente memorabile dar prea de putine persoane intelese si pe de o parte e normal. trebuie sa traiesti asta..

pus acum 5 ani
   
andreidr
Membru nou

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 36
Mh, ai un mesaj privat. Da-mi un raspuns,te rog!

pus acum 5 ani
   
Gabriel BC
Membru nou

Inregistrat: acum 5 ani
Postari: 31


pus acum 5 ani
   
Ratonu37
Membru

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 3 ani
Postari: 107
0728019078 nr de whatsapp

pus acum 2 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la