cuckold
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
cuckold | Inregistrare | Login

POZE CUCKOLD

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ro_xy20
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 45 ani
cuckold / Experiente proprii / Masaj Turcia  
Autor
Mesaj Pagini: 1
laurasidany
Membru

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 175
Suntem un cuplu căsătorit din Bucuresti eu 39 si Oana 37 ani. Vara trecută am fost la Istanbul in vacanta. După ce am avut  aceasta fantezie de mult timp, am decis să facem ceva nou pentru viața noastră sexuală. Am găsit puține servicii de masaj erotik și am început să le sun până când am găsit unul care i-a furnizat și masaj terapeut. Numele este „Masaj pentru soție.

Eu trimit un e-mail de la massageforwife.com la o jumătate de oră, a bătut la ușa camerei noastre de hotel. Amândoi am fost foarte încântați.

Am deschis ușa și am văzut un tânăr cu aspect turc normal. A fost foarte politicos și după ce ne-am salutat reciproc, m-a întrebat ce ne dorim. I-am spus că soția mea are nevoie de un masaj erotic.

El a rugat-o pe soția mea să se întindă pe patul francez în timp ce intra în baie pentru a se spăla pe mâini.

Sotia mea si-a scos rochia si s-a culcat pe fata cu sutienul.

A ieșit din baie și mi-a cerut permisiunea să-și scoată tricoul, cu excepția boxerilor să se comporte confortabil și să nu obțină pete de lubrifiant pe imbracamintea lui. Am spus da și s-a dezbrăcat până nu a mai rămas decât cu boxerii săi albi.

Apoi a turnat lubrifiant pentru masaj pe mâinile sale și a început să o frece la spate.

După ce i-a masat umerii, mi-a cerut din nou permisiunea de a-i scoate sutienul pentru a o freca pe spate. Am spus că este totul ok în măsura în care acesta e necesar pentru masaj. El a fost surprins să vadă un cuplu căsătorit făcând acest lucru și acesta a fost motivul pentru care a întrebat de fiecare dată permisiunea mea.

El a deschis bretelele mari de la sutien ale soției mele și a alunecat sutienul pe umeri, ea l-a ajutat ​​și a scos sutienul complet.

El a masat-o pe tot spatele și apoi a trecut la picioarele ei. După ce i-a masat picioarele meticulos, s-a deplasat pe langa picioarele ei lungi și frumoase. Apoi a început să-i frece bucile mari de fund moale, în timp ce șnurul ei mic de la chilotei încă era. Aparent a ezitat să-i scoată sfoara.Bucile frumoase, moi, cu celulită, ai soției mele scuturau ca jeleu în timp ce îi freca cu lubrifiantul.

De asemenea, mă uitam la boxerii lui și vedeam că se dezvoltă din greu.

Apoi a cerut soției mele să se întoarcă. Acesta a fost un moment de cea mai mare emoție din viața mea, întrucât urma să-și arate țâțele mari unui străin pentru prima dată.

Așa cum a făcut-o, sanii ei mari, moi, naturali au căzut pe ambele părți, dar sfârcurile ei se înfipseră în aer în mijlocul areolei sale maronii mari (au trecut 6 de la prima naștere, iar țâțelele ei erau moi, apăsătoare și areola ei erau de culoare maro închis în comparație cu rozul ei închis normal).

El a început imediat cu țâțele ei, uleiându-le și ținându-le din părți pentru a aduce ambele țâțe spre pieptul ei și lăsându-le să cadă din nou în timpul masajului.

După ce s-a jucat cu naturalele tate mari, el s-a îndreptat încet spre burtica ei, care mai avea încă o umflătură foarte mică rămasă de la naștere pe corpul ei cu forme (în acel moment avea 53 kg și 169 cm înălțime).

Apoi el și-a frecat picioarele catre față, iar soția mea își sprijinea picioarele frumoase pe picioarele tipului. Acest lucru a fost prea mult pentru mine și mi-am dat hainele până am rămas cu slipul pe mine.

Când s-a apropiat de partea pubiana unde era tunsa scurt ca pe pizda era rasa, a vrut să-și încerce șansa și a încercat politicos să alunece catre parte unde incep buzele pizdi sus. Sotia mea a raspuns la aceasta incercare de parca s-ar astepta la acest lucru si si-a mutat soldurile putin in sus pentru a-l lasa sa-si expuna pizda placuta.

A văzut pentru prima dată o păsărică de femeie maritata, care a fost recent epilata și complet cheala.

El a masat pasarica sotiei mele pentru o perioada foarte lunga de timp si a inceput sa-i doboare pasarica.

Apoi mi-a cerut permisiunea să-i continuie masajul cu limba. L-am aprobat și, în timp ce a început să-i lingă pizda și să-i sugă țâțele mari moi, eu aveam o erectie cat casa, deja pulsul imi crestea proportional cu excitarea.

A avut cel mai sălbatic orgasm din viața ei în cel mai scurt timp.

El m-a întrebat dacă poate exista un alt serviciu. Știam ce vrea să spună, dar asta era prea mult pentru noi.

I-am oferit sansa să o futa împreună cu mine pe soția mea și i-am ofrit prezervativul.

Și-a scos boxerii, a pus prezervativul pe cocoșul său, care era mai mare decât al meu, și s-a indereptat împreună cu mine spre pizda pofticioasa a sotiei mele, uitându-mă la soția mea cum il apuca cu mana stanga de pula si si-o directioneaza in pizda dar mai intai ii freca pula pe labii.Pe mine ma apuca de pula cu mana dreapta si intelegand libajul trupului ma intrept sa-i dau muie, eram tare excitat cand am vazut cum e fututa. El a futut-o apoi pe la spate, i-am lasat sa aiba libertatea miscarii. Dupa cam 15 minute a ejaculat dar nu a putut sperma in pizda din cauza prezervativului spre nemultumirea Oanei.

A fost grozav și acum așteptăm cu nerăbdare sa repetam acest lucru la mare, nu cred ca o vom face la noi dupa 15 august cand vom fi la Costinesti, tot cand vom merge afara cred ca vom incerca pentru mai multa discretie.


_______________________________________
Ne place sexul

pus acum 3 ani
   
Bulgo
Membru

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 117
Frumos.

pus acum 3 ani
   
mihai_ionut
Membru

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 87
daca doamna a fost satisfacuta..asta conteaza cel mai mult. orice femeie merita sa aiba parte de implinire si sa poata sa puna in practica cele mai ascunse fantezii si dorinte. felicitari si tie ca ai putut sa accepti acest lucru..pe care sincer..nu multi l ar putea accepta.

_______________________________________
vreau sa te gust!!!

pus acum 3 ani
   
serpentines
Membru nou

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 34
 

pus acum 3 ani
   
cuckold 2018
Membru

Inregistrat: acum 5 ani
Postari: 114
Frumos! Va urez cat mai multe ocazii de acest gen

pus acum 3 ani
   
laurasidany
Membru

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 175
multumesc
cuckold 2018 a scris:

Frumos! Va urez cat mai multe ocazii de acest gen


_______________________________________
Ne place sexul

pus acum 2 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la