cuckold
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
cuckold | Inregistrare | Login

POZE CUCKOLD

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Anna281 pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Iasi
cauta Barbat
25 - 44 ani
cuckold / Experiente proprii / Bull ardelean  
Autor
Mesaj Pagini: 1
palosulgros
Membru nou

Inregistrat: acum 2 ani
Postari: 3
Pentru mine aceste experiențe au început de prin 2014 când am vizitat de prima oară pe clubul swinger din Cluj. M-a atras curiozitatea, dar eram ferm convins ca vor fi niste oameni mai în vârstă, poate chiar urâți, ca și cum pe plajele nudiste, nu știu, aveam eu o prezumție, dar m-am înșelat de tot. Eram cu o cunoștință, am întrebat-o dacă vrea sa vină cu minr, fata era tânără, dar foarte curioasă, asa ca ne-am dus. Ne-am cunoscut cu niste oameni minunați, ea a avut parte în experiente în 4 cu 3 bărbați, eu în 3 și mi-am dat seama ca îmi place foarte mult fiind 2 bărbați și o femeie. Există o fantezie a majoritatea bărbaților, ca sa fie cu 2 femei, eu am încercat dar e cam imposibil sa satisfaci 2 femei deodată. O femeie însă, dacă e destul de deschisa și excitata, poate sa satisfacă fără probleme 2 bărbați, iar dubla penetrare e o experiență superbă dacă știm cum sa facem. La acest chef chiar organizatorul mi-a zis sa mai vin și singur sa fim in 3 cu nevastă-sa, asa ca m-am dus de mai multe ori și m-am cunoscut cu mulți oameni faini. Ceea ce mi-a plăcut ca de multe ori am reușit sa fac sex anal cu neveste care înainte nu prea făceau cu bărbații lor. Am și întrebat cum de, și mi-au zis ca bărbații de obicei o vreau dur și dintr-odata, eu însă am reușit sa penetrez din prima mai finuț și cu simt, asa chiar a fost o placere, mai ales după multe ore de sex normal.
Am ajuns și în Budapesta, acolo chiar sunt mai căutați in cluburile de swinger bărbații singuri decât femeile singure, am participat în partyuri unde o femeie vroia sa fie fututa de 4-5 bărbați, spermata oe față sau când singura regulă era ca se poate finaliza in gură, iar cu fundul ei a cam terminat bărbații foarte repede și trebuia sa plece. Acolo am avut parte de foarte multe experiențe plăcute în 3,mulți bărbați rugându-mă sa le ajut.
In cluburile de swinger din România m-am cunoscut cu niste cupluri din Alba, Cluj, Sibiu și am schimbat nr de telefon și după ne-am mai întâlnit în privat, ei invitandu-ma când se alineau stelele, dar cele mai reușite întâlniri au fost cu cuplul din Cluj. Foarte igienici, educați, peste 40 de ani dar femeia încă subtirica, siliconata, cu o poftă extremă de sex. De obicei ne vedeam oe la 4,după ce am făcut dus, am început sa o sărut pe ea, s-o ling, ea sa-mi facă oral intens și s-o fut. Bărbatul se uita la noi si își facea laba, după care se alătura și el, ba cu un oral ba s-o fute, și incet încet am făcut dublă penetrare. Pare ușoară, dar nu este și chiar dacă tot timpul am folosit prezervativ, mai simți și pula celuilalt și tre sa fii foarte deschis și experimentat sa nu te inhibi. Am mai dus și o fată la ei și am făcut un cerc unde fiecare facea oral la altcineva de sex opus, a fost nebunie curată tot timpul. Odată cu pandemia nu ne-am mai văzut, ea lucrând în domeniul sănătății a fost mai reticenta, cred.
Acum, când sunt deja vaccinat, sper ca totul sa se întoarcă la normal.
Cei care sunt interesați în compania mea, poate sa scrie un mail pe , sunt destul de pretențios, am 36 de ani, 19 cm, poze cu scula nu trimit, am o slăbiciune după tocurile inalte și ciorapii cu bandă, pot deplasa în județele Cluj, Alba, Mureș, Bistrița, Sibiu, Brașov dar nu prea pot sa stau peste noapte, sunt căsătorit, foarte discret și pot sa fiu și generos dacă e cazul.
Mult succes pentru toți pe acest forum.


pus acum 2 ani
   
laurasidany
Membru

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 175
Felicitari pentru experientele tale.

_______________________________________
Ne place sexul

pus acum 2 ani
   
CupluCj
Membru nou

Inregistrat: acum 2 ani
Postari: 43
Bullshit poveste...0,1% sanse sa fie reala.

pus acum 2 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la