cuckold
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
cuckold | Inregistrare | Login

POZE CUCKOLD

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
OnutzaGirl la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
24 - 51 ani
cuckold / Fantezii si intamplari din viata de cuckold / Relatie inainte de orice  
Autor
Mesaj Pagini: 1
tetral
Membru nou

Inregistrat: acum 2 ani
Postari: 3
Indiferent cat de "sportiv" practicam sexul consider ca nu poate fi plin pasiune si focuri de artificii atata vreme cat partenerul sau partenerii sunt niste oameni cu care nu ai nici in clin nici in maneca...
Vorbesc din prisma unui barbat matur, trecut prin viata nu ca "magarul prin apa" ci incercand sa inteleg ce mi se intampla si mai ales cautand sa aflu cat mai multe. Desi imi place tocanita, nu m-am dat inapoi de niciodata de la un dish asiatic ciudat sau niste buruieni din zona vegana iar daca ceva nu mi-a placut.... simplu am schimbat meniul. Ce spun eu este ca placerea o gasesti "gustand" iar oamenii sunt atat de diferiti incat trebuie sa-i cunosti inainte de toate.  Stiu astea pentru ca am o experienta destul de bogata cu escorte profesioniste, chiar de mai multi ani si foarte rar se intampla sa fie ceva memorabil. Nu-i rau, dar inca lipseste mult...foarte mult.
Deci ce va propun voua, unor cupluri destupate si curioase, mature si cu un nivel de cultura macar peste agramatii cu care nu as vrea sa am de-a face (desi clar bunul simt nu se bazeaza doar pe educatie...) este o relatie! Nu sex sportiv, nu bull, nu poze cu gauri, nu limbaj vulgar si nu lungimi si diametre.
Sigur ca aceasta relatie va duce la nebunii, emotii si pasiuni pentru ca suntem pe un forum cu specific destul de evident si nu la clubul "Prietenii poeziei" Sigur ca va fi sex, pasiune, poze cu gauri, limbaj vulgar si clar lungimi si diametre dar numai daca ni le vom dori! Si poate multe altele pe care langa oameni faini le vom experimenta intr-o RELATIE!
Geografia nu cred ca va fi un impediment atata vreme cat tara nu-i chiar atat de mare cum pare... Sunt ardelean de loc dar mi-e usor sa ma intand catre Bucuresti, nu foarte greu catre Moldova. In zona Banatului nu prea am drumuri dar parafrazand putin, pentru niste fluturi in stomac merita sa mergi si sapte sate...


pus acum 2 ani
   
Adrian.carmen
Membru nou

Inregistrat: acum 5 ani
Postari: 4
Felicitări , mai ales dacă fapta e in conncordanta cu vorba.

pus acum 2 ani
   
tetral
Membru nou

Inregistrat: acum 2 ani
Postari: 3
In fapta e mai ceva decat in vorba daca e chimie...
Offff ca-n scoala deloc nu-mi placea chimia   


pus acum 2 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la