cuckold
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
cuckold | Inregistrare | Login

POZE CUCKOLD

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
DEEA25 Profile
Femeie
25 ani
Mures
cauta Barbat
25 - 51 ani
cuckold / Fantezii si intamplari din viata de cuckold / Aerul de superioritate al unor MUPPETS forumistici  
Autor
Mesaj Pagini: 1
andrei1981
Membru nou

Inregistrat: acum 2 ani
Postari: 15
Într-adevăr, este o imagine redundantă... Doar elita schopenhaueriană poate înțelege substratul sublim al misticului imagistic.
Mi-e scârbă să-mi prostituez propriile mele emoții în public și nimic din ceea ce mi se întâmplă nu va fi cunoscut vreodată! Vă este cunoscut? Nu?!  Înseamnă că "nu vă dă curent"?! Nu! Înseamnă că fiecare poate înțelege diferit o imagine, un fapt, o idee.
Altfel spus, avem liber arbitru, adică libertatea de a face, spune și, mai ales, de a gândi ce vrem. Liberul arbitru nu este ceva conceptual, ci are un corespondent în starea de fapt (adică în realitate, fiind aproape un concept palpabil). Exprimarea unei opinii sau adresarea unei întrebări nu are vreo legătură cu gradul de educație, etnia, sexul, religia etc. Liberul arbitru are o singură barieră/limitare - încalcarea legii. Unii ar zice că și morala. Partea cu morala este, însă, discutabilă.
"Vă dă curent" ?!
Să mai încercăm o dată.
Este extrem de ușor să jignim gratuit. Mai greu e să înțelegem ideea de toleranță și umanitate.
Revitalizarea umanismului empatic este o utopie, o dorință iluzorie. Creionarea sentimentului de superioritate  a devenit apanajul tuturor ghicitorilor în cafea. Mai ales pe un forum /grup de curvăsăreala.
Reprimarea retorică a impulsurilor eliptice determinate de grobianismul înnăscut suprimă capacitatea de învățare / autoeducarea a subiecților internauți.
Deci, "vă dă curent" ?!


pus acum 2 ani
   
Hotwifero
Membru nou

Inregistrat: acum 3 ani
Postari: 31
Cel putin jumatate nu vor intelege nimic 

_______________________________________
Cautam bull serios si dotat din Bucuresti

pus acum 2 ani
   
andrei1981
Membru nou

Inregistrat: acum 2 ani
Postari: 15
Adică jumătate "nu are bec și nu primește curent"?!
Ce-i drept, este mai ușor să "înțelegi" semnificația unui tatuaj dată de ghicitorii în cafea / cărți, adică de mediocritatea "intelectualismului" pandemic.
Ubi concordia, ibi victoria! MUPPETS vs MUPPETS!


pus acum 2 ani
   
andrei1981
Membru nou

Inregistrat: acum 2 ani
Postari: 15
Teoria convergenței freudiene a impulsurilor stigmatice neuronale  a reașezat valorile sociale în opoziție cu teoria contractului social al lui Jean Jacques Rousseau.
Arbitrariul și lipsa de autolimitare conduce la mania puterii, dorința de a controla,  subiectivitate, lipsa de imparțialitate, decizii evident eronate. Genomul nulității florale permite staminei să faciliteze fotosinteza excrementelor intelectuale. Mizeriile bolnave și lipsite de orice atingere a bunului-simț necesită o nouă mișcare a sufragetelor. De data aceasta nu pentru dreptul de vot, ci pentru libertatea sexuală.
Țepeș, pe când cu reîncarnarea?


pus acum 2 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la