cuckold
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
cuckold | Inregistrare | Login

POZE CUCKOLD

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ElizaElizaiubi
Femeie
23 ani
Satu Mare
cauta Barbat
23 - 53 ani
cuckold / Fantezii si intamplari din viata de cuckold / Un altfel de bull, caut un altfel de cuplu CLUJ  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Cuplu cuckold Cluj
Membru nou

Inregistrat: acum 3 ani
Postari: 17
Dragilor, sunt unul dintre cei mai mari fani ai fenomenului cuckold. Am inceput ca Bull, si ce am observat ca cuplurile cuckold, se iubesc cel mai mult parca...  pt ca cuckoldul fara sentimente... nu are farmec asa mare. La inceput, mi se pareau "ciudati" cuckolzi, si ele curve care profita de ei...
Dar acum... trecand prin doua relatii in care am fost cuckold... vad lucrutile cu totul altfel. Eu am fost cuckold cu femeile pe care le am iubit cel mai mult. Una sotia care nu ma inselase niciodata in 8 ani, si actuala iubita, care, avea regrete ca nu putea sa si insele pe fostii iubiti. Si da...  chiar cred despre mine ca a fost o dovada de  iubire  si incredere... si generozitate. Sa le dai sansa sa vada si alte puli, alte marimi 2-3 de o data... sa poata fi si ele "curve" fara sa se simta vinovate.
Si da... cele mai bune futaiuri... nu au gost cu grabiitii dr pe site uri, ci cu tipiii cu experienta
Si care bagau si emotii si cu care legam si o prietenie frumoasa.
In momentul de fata, iubita imi e plecata din tara, si... caut prietenia unui cuplu cu el cuckold, dar pt care conteaza "nu doar marimea pulii si poze cu ea -p.s. eu sunt un mediu pul) ci conteaza si emotiile si jocul in sine. Personal mi ar placea un cuplu care nu sare din pula in pula, ci un cuplu care are cat de putini parteri la fel ca mine (la mine e doar iubita) astfel incat sa putem face la un moment dat si fara prezervativ. Mi ar placea sa legam si o relatie de prietenie, astfel incat... poate sa tragem cate o fuga la cabana, si in relatia cu ea "nu vreau sa fiu bull ala alfa care fute si vede in ea doar un obiect sexual".
Eu... vreau sa fiu mai degraba un amant, cu care si mai scrie (evident cu acordul sotului). Cand e vorba de sex, mi ar placea sa fie asa mai pasional, cu mangaieri, cu saruturi, cu vorbe frumoase...  in care ea nu e un "slut wife" ci o femeie iubita de doi barbati in acelasi timp. Vreau sa stau cu ea in brate si sa ma saut senzual, si sa o fac sa se simta iubita inclusiv si de mine. Mi ar placea invlusiv cand mergem la cabana, sa dormim toti trei in acelasi pat, si ea la mijloc
Cu toate ca in general nu ma atrag barbatii, as fi deschis si pentru chestii bi, mai ales daca pe ea o incita asta.  Si... as fi deschis ca la un moment dat... sa mai gasim 2 barbati... ca sa fim 4 barbati care o fut(ca nah... stim cat e de tentant gang bangul). Si printre altele... imi plac si jocurile de dominare... si sumt deschis la orice
P.s. stau singur, deci locatia nu ar fi o problema
P.s. 2 : chiar daca imi place sa fie emotii, nu mi pun problema s stric vreo relatie
Eu am de gand sa ma comport ca BULL fix cum ar vrea altii sa se comporte cu iubita mea.
Si pe langa multe experiente neplacute, cu tipi... care nu intelegeau cuckoldul, in care efectiv aveam senzatia ca imi bat joc de iubita mea... (multi fiind sub mine-din multe puncte de vedere) a aparut la un moment dat un yip
Moment dat, un tip cu care era chimie si se si indragostisera un pic unul de altul. Daca pana atunci ziceam ca in swing nu trebuie emotii deloc... atunci mi am schimbat total parerea. Fiind chimie intre ei si pasiune... mi am vazut iubita, satisfacuta asa cum era doar cu mine... asa mi placea cum se iubeau... (fara sa mi afecteze mie relatia). Inclusiv, dupa experienta cu tipul asta, relatia mea cu iubita s a intarit si mai tare. M a apreciat, si mai mult ca am lasat o sa se bucure de momemtele cu el. Si... punctul culminant a fost cand am dormit toti 3 in pat, ea la mijloc,si mangaita din toate partile. Si imi placea, ca in timp ce era fututa de el bine, ea ma ssruta si imi spunea ca s cel mai bun iubit.
Deci daca ar fi un cuplu care rezoneaza cu ce am scris mai sus... astept sa mi scrie pe wtp :0753 503237


pus acum 2 ani
   
andrei112
Membru nou

Inregistrat: acum 2 ani
Postari: 18
traducerea: am vazut ca nu vrea nimeni brabati singuri, asa ca inventez o poveste cu iubita plecata din tara si poate am sanse sa fut si eu ceva.

pus acum 2 ani
   
Claudiu Zalau
Membru nou

Din: Zalau
Inregistrat: acum 2 ani
Postari: 12
Eh esti rau Andrei.
Omul foloseste corect semnele de punctuatie, s-a chinuit sa scrie o groaza de randuri.
Chiar daca povestea e sau nu adevarata, cu siguranta un cuplu rational, cult va aprecia intelectul.
Succes!


_______________________________________
whatsapp 0734 201 499

pus acum 2 ani
   
mikebull82
Membru nou

Inregistrat: acum 5 ani
Postari: 14

andrei112 a scris:

traducerea: am vazut ca nu vrea nimeni brabati singuri, asa ca inventez o poveste cu iubita plecata din tara si poate am sanse sa fut si eu ceva.


Mare dreptate ai. Asa fac toti labarii astia de au frecat-o si ei putin pe porno cuckold so se viseaza bulli🤣🤣🤣
Da dragilor, cautati mult si bine. Uite unde stateau cuplurile ca sa va invite pe voi sa futeti 🤣🤣

Scrie un BULL real, cu 2 cupluri la activ.


pus acum 2 ani
   
Shadow
Membru nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 3 ani
Postari: 6
O gramada de fracturi logice la domnul asta special, ce se vrea atat de altfel)
Cum o fi ajuns el cuckold in doua relatii, avand o asa parere nasoala depre barbatii cuckold?
Intelegem, iubita e plecata, dar sta singur, ceea ce ne conduce la intrebarea, unde e nevasta, iar daca amandoua au preferat sa ia distanta de el, de ce ar solicita cineva ca bull un astfel de personaj?
Daca ar fi sa-l credem in ce ne spune aici, ca el are partenera doar pe iubita lui, cand e bull de fapt? Acele multe experiente neplacute cu tipi care nu intelegeau fenomenul, nu se pun la socoteala ca parteneri de sex pentru iubita? Si de cand se pune problema care e mai sus, cand toata lumea e acolo sa-si traiasca dorintele?

La prima lectura am aflat de ce e tipul "altfel", insa recitind tot nu am inteles ce il recomanda pe el ca bull, sa fie doar faptul ca reguleaza hard logica si da cu ea de toti peretii?

Bulake, Bulisor, si celebrul nostru erou national Bula, se recomanda si ei bull-i pe aici?


pus acum 2 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la